2017. szeptember 4., hétfő

Előrendelhető a Batman & Harley Quinn!

Bár vegyes fogadtatással érkezett meg a Warner Bros. új egész estés rajzfilmje, de azért ejtenék még pár gondolatot róla.
Anno a '90-es években és a 2000-es évek elején sajnos a hazai forgalmazók elbaltáztak 1-2 dolgot.
Pedig annak idején még javában égett a TAS korszak a fiatalok körében (és ráadásul sorra jöttek a Batman mozifilmek is, amik nem hagyták csillapodni a kedélyeket).
A WB okosan marketingelte/promozta a sorozatot, illetve a filmeket, mert olyan nagy cégek szálltak be a reklám kampányba (saját termékeikkel), mint pl. a Coca-cola vagy a Mc'Donalds.
Ezért számomra még mindig érthetetlen, hogy egy ilyen korszakban, miért maradt magyar szinkron nélkül pl. a Batman & Mr. Freeze – Subzero vagy Mistery of Batwoman és a Return of the Joker….
Ezen szerencsére sikerült változtatni, hisz az utóbbi években rendre megkapjuk a magyar szinkront, szinte minden Batman animációhoz.


Az, hogy kinek, hogy tetszik döntse el saját maga (én korábban már részleteztem a véleményem ezzel kapcsolatban).

A cikk itt olvasható: batman és harley quinn kritika
Viszont aki gyűjti az eredeti, hivatalos megjelenéseket és nem sajnál rá: évi 2-3-4.000 ft-ot, annak ajánlom az alábbi linket a legfrissebb rajzfilm előrendeléséhez:




1 megjegyzés:

  1. Már jöhetne azokból is a magyar szinkron. Batman Of The Future filmnél én az 1.évadbeli (Batman Of The Futuréből) magyar hangokat kívánnám bele. Azok jól összepasszolnak.

    VálaszTörlés