2017. szeptember 7., csütörtök

Joker Film

Mostanában egyre több hír röppen fel a Joker adaptációval kapcsolatban.
A Warner kiváltságosan érezheti magát a filmmel kapcsolatban, hisz korábban olyan színészek tették hallhatatlanná a karaktert, mint Jack Nicholson vagy Heath Leader.

Mostanában a stúdiónak már ott nagy problémái akadnak, hogy egy épkézláb rendezőt találjanak.
Scorsese szerződtetése igazán nagy várakozásnak ad okot. Egy igazi, klasszikus, sötét gengszter sztorit láthatunk majd a vásznon (az ígéretek szerint).

Na de vissza a színészekhez. Korábban felröppentek olyan nevek, mint pl.: Willem Dafoe (nekem talán arcra, Ő adná vissza legjobban jokert), Jake Gyllenhaal vagy épp Johnny Depp (ez is érdekes lenne). Viszont, ha a híreknek hinni lehet, akkor a befutó mégis más lesz.
Leonardo di Caprio egy kifejezetten jó színésznek számít és rengetegszer dolgozott már együtt Martin Scorsese-vel, így a ráeső választás talán nem is annyira logikátlan.
 











Bár most még elég furának tűnik, hogy di Caprio lehet Joker, viszont ne felejtsük el, hogy a sztori lehet úgy lesz megírva, hogy a film 85-90%-a Jack Nappier gengszter életét mutatja be és csak a záró résznél lesz bohóccá festve Leo. Így már nem is annyira vészes.

Mindenestre kezd egyre érdekesebb lenni a történet, én már kíváncsian várom, hogy mi lesz a végső felállás.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése